Våre tjenester

Totalentreprise

Totalentreprise er en prosjektledelsesmetode som kan være veldig gunstig for byggeprosjekter av forskjellige størrelser og kompleksitet. I en totalentreprise får du én entreprenør som tar ansvar for hele prosjektet fra start til slutt, fra prosjektering og planlegging til utførelse og ferdigstillelse.

Nybygg

Nybygg er en av våre spesialiteter på vår snekker nettside. Vi har mange års erfaring med å bygge alt fra enkle boliger til mer komplekse byggverk. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og ønsker, og vi legger stor vekt på å skape personlige og tilpassede løsninger.

Fritidsbolig og hytter

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for fritidsboliger og hytter. Enten du er ute etter en enkel hytte i skogen eller en luksuriøs fritidsbolig ved sjøen, kan vårt dyktige team av snekkere hjelpe deg med å realisere dine drømmer. Vi legger stor vekt på å tilpasse oss kundens ønsker og behov, og vi kan tilby alt fra planlegging og design til bygging og ferdigstillelse.

Tilbygg

Trenger du mer plass i hjemmet ditt? Vi kan hjelpe deg med å planlegge og bygge et tilbygg som vil gi deg den ekstra plassen du trenger. Vårt team av erfarne snekkere vil jobbe tett med deg for å finne den beste løsningen for ditt hjem, og vi vil sørge for at tilbygget passer perfekt til eksisterende arkitektur og stil.

Restaurering

Vi er eksperter på restaurering med en bred kompetanse innen restaureringsteknikker og vi legger stor vekt på å bevare bygningenes opprinnelige karakter og stil om dette er ønskelig. Vi tar på oss alt fra små reparasjoner til større restaureringsprosjekter, og vi vil sørge for at arbeidet blir utført med stor nøyaktighet og omsorg.

Våtrom

Vi tilbyr høy kvalitet våtromstjenester for å oppfylle dine behov. Vårt erfarne team av snekkere og rørleggere har en bred kunnskap og erfaring med å designe og installere våtrom i alle størrelser og stiler. Vi tar på oss alt fra planlegging og design til utførelse, og vi vil sørge for at alle våtromsprosjekter oppfyller høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet.